E-permission marketing betaler sig

Når din virksomhed skal trænge igennem med budskaber til potentielle kunder, er det ikke nogen forretningshemmelighed, at det er bedst givet ud at kontakte personer, som reelt har interesse i dine produkter og ydelser. Og hvis du kan henvende dig elektronisk gennem e-nyhedsbreve og kampagnemails til en stor, men specifik målgruppe, giver din direct marketing bedre Return On Investment. Men hvordan får du elektronisk kontakt til din målgruppe uden at overtræde Markedsføringsloven?

Husk at få lov før du sender marketingmails

Du skal som det første sikre dig modtagerens skriftlige tilladelse til, at du må fremsende elektronisk markedsføringsmateriale. Så før du kan begynde at sende dine marketing e-mails, skal du have fokus på e-permission marketing. Dvs. fremskaffelse af nuværende og potentielle kunders tilladelse (e-permission) til at kontakte dem pr. mail.

Vi skaffer dine kunders tilladelse til e-marketingmateriale

Det kræver ofte meget tid og energi at skaffe e-permissions, men External Marketing kan hjælpe dig. Vi er specialister i, hvordan det kan gøres, og hvilke oplysninger der er nødvendige. Vi sørger for at kontakte målgruppen telefonisk og få deres skriftlige tilladelse. Vi aftaler på forhånd, hvor mange e-permissions du ønsker og giver dig løbende en status.

Få mere ud af dit marketingbudget med e-permissions

Når dine e-permissions er i hus, kan du i højere grad bruge budgetterne på målrettet markedsføring. Du har større chance for salg, fordi målgruppen oplever at få relevante tilbud. Din direct marketing indsats er dermed en billig kontaktmåde, hvor kostprisen pr. kunde er lav. Derudover giver dine tilladelser til at sende elektronisk post også mulighed for at skære ned på tryk-, kuverterings- og portoudgifter til udsendelse af salgsmateriale.

Professionel profilering gennem din e-markedsføring

For at få så meget som muligt ud af din investering i e-permissions er det også vigtigt, at dit e-markedsføringsmateriale er gennemtænkt, så din virksomhed profileres positivt. Vi kan assistere dig med at lægge en strategi for dine budskaber og henvendelser, designe skabeloner til e-nyhedsbreve og kampagnemails, skrive tekster, stå for flotte billeder og tracking af læsernes adfærd. Så kan du fremover i endnu højere grad sende målrettede mails til dine kunder.

Læs også om …

Nyhedsbreve

Telemarketing

Tekstarbejde

Er du blevet nysgerrig?

Så kontakt os allerede i dag og aftal et uforpligtende møde.