Kundecases – fortæl de gode historier!

Intet er mere overbevisende end erfaringer. Derfor er de gode kundehistorier guld værd i salgsfasen og PR-arbejdet. Kundecases ikke bare dokumenterer viden og knowhow om produkter og ydelser, men giver også tryghed for, at din virksomhed er en professionel og kompetent samarbejdspartner. Og desuden kan de være med til at skabe nye behov. Derfor kan de gode kundehistorier ikke fortælles ofte nok!

Få hjælp til vinkling og udarbejdelse af kundecases

Vi kan hjælpe dig med at spotte og vinkle dine gode historier. Og vi har stor erfaring med rent konkret at udarbejde kundecases. Fx kan vi interviewe de relevante kontaktpersoner, forfatte teksten og koordinere nødvendige godkendelser i din virksomhed og hos dine kunder. Hvis du har brug for en fotograf, så ordner vi også det.

Dine kundecases på tryk, i pressen og som film

Når tekst og billeder er på plads, sætter vi dem op i flotte grafiske rammer, så den gode historie understøttes visuelt. Og sammen kan vi se på, om casen kan bruges i andre sammenhænge. Fx som en pressemeddelelse eller til produktion af en kort film. På den måde sikrer vi, at dine kundecases ikke er velbevarede hemmeligheder, men effektive salgsredskaber der synliggør din virksomheds kompetencer bredt på markedet.

Hvis du vil vide mere

Kontakt os for at få input til din næste kundecase.

 

Læs også om …

Tekstarbejde

Nyhedsbreve

PR og kommunikation

Grafisk design

Er du blevet nysgerrig?

Så kontakt os allerede i dag og aftal et uforpligtende møde.