Analyser

Stil spørgsmål – og brug svarene konstruktivt

Stil de rigtige spørgsmål, få brugbare svar og anvend dem konstruktivt i din markedsføring. Selv de mest konservative kunder og markeder er dynamiske størrelser i konstant forandring. Selvom du har en god fornemmelse af, hvordan din markedssituation ser ud, er det vigtigt løbende at have fingeren på pulsen. 

Vælg den rigtige analysetype

Hos External Marketing kan vi assistere med en lang række analysetyper. Fra små kundeanalyser til større markedsanalyser. Vi kan blandt andet planlægge og gennemføre papir- og telefonbaserede analyser, men også online analyser af kunderelationer, leverandør- og medarbejdertilfredshed mv. Vi hjælper med at finde den analysemetode, som passer til dit behov.

Brug analysesvarene i markedsføringen

Vi har stor erfaring med at bruge analyseresultaterne konstruktivt i markedsføringsindsatsen, så din virksomhed kan få udbytte af analyserne. Vi sikrer, at analysesvarene bliver brugt konstruktivt, så du får de rigtige budskaber ud til dine medarbejdere, kunder og markeder. 


Hvis du vil vide mere

Få input til hvordan du kan bruge analyseresultaterne i din markedsføring. Kontakt os på 70 20 55 61 eller mail@externalmarketing.com.

Læs også om effektiv telemarketing og mødebooking.

Få informtion om hvordan dit firma får en skarp ekstern kommunikationsprofil.