Telemarketing og mødebooking

Prøv vores “No Cure, No Pay” koncept

Telemarketing, inklusiv mødebooking, er en effektiv markedsføringsaktivitet, men kan være utroligt ressourcekrævende. For at spare tid og opnå gode resultater kan det derfor ofte betale sig at bruge professionelle telemarketingfolk til opgaven.

Opnå succesfulde telemarketingresultater

Hos External Marketing ved vi hvilke tiltag, der skal til for, at telemarketingindsatsen medfører succesfulde resultater. Med baggrund i vores brede erfaring rådgiver vi dig, når målgruppe og mål skal klarlægges. Vi udarbejder ringemanus, udfører opkaldene professionelt, fører logbog over kontakten og giver løbende briefing om resultaterne.

Du kan fokusere på salget, vi ordner mødebookingen

Når vi ringer for at booke kundemøder for din virksomhed, sørger vi for at give dine sælgere relevant information forud for et kundemøde. Sælgere kan derfor fokusere på selve mødet frem for mødebookingen.

Du bestemmer om din mødebooking aktivitet skal være til en fast timepris eller ud fra vores model "No Cure, No Pay", hvor vi erstatter eventuelt aflyste møder.

Fortæl os hvad du har brug for

Uanset om du har brug for kundeanalyser eller markedsanalyser mhp. leadgenerering, markedsscreening og pipelineopbygning eller om du har produkter, ydelser og budskaber, som du gerne vil synliggøre på markedet – via telemarketing – så kan vi tage os af det.

Og som et supplement til den telefoniske kontakt tilbyder vi også direct marketing, fx nyhedsbreve. Vi kan tage os af alle faserne og kender reglerne inden for permission marketing.  


Gratis uforpligtende tilbud

Få et tilbud på mødebooking, fx baseret på "No Cure, No Pay” modellen. Test om det er noget for dig. Kontakt os på 70 20 55 61 eller mail@externalmarketing.com.

Hvis din virksomhed overvejer telemarketing, men ikke har de interne ressourcer eller kompetencer, så ring til os for at få en uforpligtende snak om jeres behov på 70 20 55 61.

Vi kan også hjælpe med at fortælle de gode kundecases, når du skal i gang med at genere nye emner.