Virksomhedspræsentationer

Levende virksomhedspræsentationer – en film om jer

Der er mange metoder at vælge imellem, når du skal give en professionel og interessant præsentation af din virksomheds kompetencer, produkter og ydelser. En PowerPoint præsentation opsat på en indbydende måde er en god løsning, som vi sagtens kan tage os af. Men et alternativ kunne være en filmproduktion, som kan bruges i mange sammenhænge: Website, kundemøder, messer, seminarer osv. 

Med i alle faser fra manusudarbejdelse til filmudgivelse

Når en virksomhedspræsentation på film skal produceres, kan vi tage os af processen fra start til slut eller udvalgte dele. Vi har erfaring med alle faserne og kan stå for både det kreative og praktiske. Vi kan hjælpe med budskaber, manuskript, tidsplan, locations, rekvisitter, produktionsudstyr, optagelse o.lign. Efterfølgende redigerer/klipper vi råfilmen til, så lyd, billeder og effekter underbygger din virksomheds budskaber. Vi sender filmen til test hos dig inden frigivelse, og efter godkendelse gemmer vi filmen i forskellige formater afhængig af, hvor den skal bruges. Alt materialet bliver gemt i arkiv, så du kan bruge det i andre sammenhænge.

Præsentationsfilm til intern og ekstern brug

Med i filmprocessen er vores projektledere, som koordinerer forløbet og står for kontakten mellem
din virksomhed og vores manuskriptforfattere, videofotografer og redigeringsassistenter. Hvis du ønsker kundeudtalelser i firmapræsentationen, så kan vi også varetage den kontakt. Vi har erfaring med filmproduktion inden for en række forskellige brancher og kan både producere film til intern og ekstern brug.


Gratis uforpligtende møde

Hvis du kunne tænke dig at vide mere om virksomhedspræsentationer eller få nogle gode ideer og tips til din film, så er du velkommen til at kontakte os på 70 20 55 61 eller mail@externalmarketing.com.

Læs mere om kundecases og salgspræsentationer.

Få mere information om at have en ekstern marketingafdeling tilknyttet som et supplement eller et alternativ til fastansættelse af interne marketingfolk. 

"Jeg bruger External Marketing til mange forskellige typer interne og eksterne op-
gaver, fx tekster, website, film og presse-
kontakt. Nogle gange bruger jeg dem til at løse et projekt fra start til slut, og andre gange tager de sig af delopgaver. De ar-
bejder effektivt og har hele tiden fokus på kvalitet og tidsforbrug. Og deadlines bliver overholdt som aftalt."


- Salgsdirektør i landsdækkende entreprenørkoncern.