Marketing på en ny måde

Der er klare fordele ved at fastansætte medarbejdere, og etablere sin egen interne marketingfunktion. Men alle erfarne ledere kender også til ulemperne. På samme vis er der indlysende fordele og ulemper ved at hyre eksterne konsulenter og bureauer.

Det bedste fra to verdener

External Marketing har podet de to grene af ressourcer, og skabt en helt ny art af marketingsamarbejde. Et koncept, der trækker det bedste ud af to verdener, og kombinerer fordelene. Vi kalder det outsourcing-ansættelse.

I et samarbejde med os får du tilknyttet et fast team, der fungerer som dine "ansatte". Dedikerede marketingmedarbejdere der arbejder for dig, kender dine udfordringer og værdier, og er med til at trække mod dine mål og visioner. Samtidigt får du en yderst fleksibel kapacitet og let adgang til mange spidskompetencer. Men du sparer ledertid til medarbejderpleje og -udvikling, og fjerner de faste omkostninger.

For nogen er outsourcing en ledelsesfilosofi og et strategisk valg om hvordan virksomheden skal opbygges og drives. For andre drejer det sig om at sikre nytænkning og fremdrift. Andre igen bruger outsourcing som et praktisk og effektivt middel til at få løst konkrete opgaver, når egne ressourcer ikke slår til.

Uanset hvilken kategori du tilhører, vil External Marketing og vores særlige samarbejdsform tilføre handlekraft og dynamik, og med dygtighed, professionalisme og forretningsforståelse, være en betydende faktor i at styrke din virksomheds markedsposition og øge dens markedsværdi.

Læs mere under Kundefordele

Kontakt os for yderligere information