Alternativ til en barselsvikar

Alternativ til en barselsvikar

Vi tilbyder et godt alternativ til ansættelse af en marketingbarselsvikar – nemlig en ekstern marketingafdeling med kompetente, erfarne folk, der tilsammen dækker hele marketing-/kommunikationspaletten. Du får derfor mange profiler og spidskompetencer til din rådighed og skal kun bruge minimal tid på oplæring og ledelse. Gennem vores samarbejdsform undgår du de begrænsninger, som der kan ligge i vikaransættelse.

En fleksibel marketingvikar i barselsperioden

External Marketing kan stille med en helt igennem fleksibel marketing-/kommunikationsfunktion under en barselsperiode i din virksomhed. Efter en introduktion til virksomhedens ånd, mål, strategier og ambitioner er vi klar til at tage fat. Vi kan træde til med kort varsel og tilbyder aflastning fra dag 1.

Samarbejde med barselsvikaren før, under og efter barsel

Barselsvikaren sørger for vidensdeling med den faste marketing-/kommunikationsmedarbejder før og efter barsel, og vi indgår gerne en samarbejdsaftale med en fleksibel barselsreturdato. Vi kan også supplere med opgaveløsning, hvis den faste marketingmedarbejder ønsker deltidsarbejde efter barslen, og vi kan træde hurtigt til ved nye behov for outsourcing.

Ingen store faste omkostninger ved marketingvikaren

Vi løser opgaverne fra eget kontor eller arbejder i virksomheden på faste dage og deltager i månedlige marketingmøder hos dig. Du slipper for at binde store faste omkostninger, fordi du kun betaler, når vi arbejder. Vores timepris er fleksibel.

Fordele for virksomheden og medarbejderne

Der er mange fordele for virksomheden og dine medarbejdere ved at bruge External Marketing som vikar inden for marketing/kommunikation før, under og efter barslen. Fordelene kan du læse om her.   


Hvis du vil vide mere

Du kan ganske uforpligtende bestille cases om vores kunder, der bruger et godt alternativ til ansættelse af en barselsvikar. Udfyld formularen her og skriv ”Send mig kundecases” i bemærkningsfeltet. Vi sender svar inden for kort tid.

Du er også velkommen til at os på 70 20 55 61 eller mail@externalmarketing.com for en uforpligtende snak eller møde.

"Der er ikke tvivl om, at External Marke-
ting var en stor aflastning for mig. Over-
leveringen af viden og opgaver fra vores marketingkoordinator til External Marke-
tings personale tog ikke lang tid. Og vi har hele tiden oplevet et flow i opgaveløs-
ningen. Der blev faktisk nået mere end planlagt. På de månedlige marketing-
møder var det rart at kunne diskutere opgaverne, og vi har været rigtig tilfredse med kvaliteten af resultaterne.”

- Salgs- og marketingchef i markeds-
ledende virksomhed inden for varme-, vand- og energimåling.