Den eksterne marketingafdeling

External Marketing er en ny måde at tænke marketing. En effektiv genvej til at etablere eller fuldende sin marketingfunktion for opnåelse af absolut fleksibilitet, bedre udnyttelse af ressourcer, og knivskarp fokus på egne kernekompetencer.

Konceptet er enkelt

Skabt til den moderne leder med ansvar for salg, marketing eller kommunikation. Vi fungerer som din eksterne marketingafdeling, der altid er tilpasset den kapacitet og de kompetencer du har brug for. Du kan placere hele din markedsføring hos os, eller bruge os som et stærkt supplement til den interne marketingfunktion.

Filosofien er klar

Du slipper for at binde store faste omkostninger, men har alligevel en komplet marketingafdeling til rådighed, klar i beredskab. Motiverede og dedikerede marketingmedarbejdere på flere niveauer, og en bred vifte af markedets dygtigste specialister til udførende discipliner. Ressourcer du kun betaler for, når der trækkes på dem.

Samarbejdsformen, der er en videreudvikling af traditionel outsourcing, er ideel til ambitiøse vækstvirksomheder, som ønsker at give sig selv en markant konkurrencefordel.

Læs mere om konceptet

Kontakt os for yderligere information

External Marketing
- marketing på en ny måde!