Find den rette vej:

Giv din aktivitetsplan et halvårstjek

Kunne du tænke dig et par friske øjne på din virksomheds aktivitetsplan for de næste 6-12 måneders kommunikations- og marketingindsats? Eller input til at udarbejde en aktivitetsplan fra bunden? Få hjælp til at optimere dit marketing- og kommunikationsmix, så du får mest muligt ud af dine investeringer.

Grib din aktivitetsplan rigtigt an fra start

Når du skal udarbejde en aktivitetsplan, skal du begynde med at definere dine målgrupper og målsætninger så præcist som muligt. På den måde kan du nemmere vælge nogle helt skarpe budskaber og målrette aktiviteterne. Vi kan hjælpe med at finde ind til kernebudskaberne og komme med ideer til aktiviteter, som matcher dine målgrupper.

Læg en plan for aktiviteternes omfang, flow og effekt

I External Marketing har vi nemme værktøjer til projektledelse, som giver overblik under aktivitetsplanlægningen. Vi estimerer tidsforbrug og lægger en realistisk tidsplan. Vi vurderer, om nogle aktiviteter skal udføres før, at andre sættes igang for at opnå bedst muligt flow og effekt. Vi kigger også kritisk på de allerede planlagte aktiviteter. Sammen med dig kan vi gennemgå, om du fx får nok ud af annoncekronerne, PR-indsatsen eller salgskampagnerne.

Når aktiviteterne går løs

Vi anbefaler, at du fremover giver din aktivitetsplan et tjek hvert halve år, så du hele tiden sørger for at bruge pengene på relevante aktiviteter. Vi arbejder på flere niveauer, så når tankerne er tænkt og planen klar, kan vi også hjælpe med at udføre, producere og implementere aktiviteterne. Og vi deltager også gerne i evalueringen af aktiviteterne og tilpasningen af aktivitetsplanen.

Mere information

Kontakt os og få et eftersyn af din nuværende aktivitetsplan.

Læs også om …

Marketing management

En skarp kommunikationsprofil

Grafiske linje til intern og ekstern profilering

Offline marketing

Online marketing

Er du blevet nysgerrig?

Så kontakt os allerede i dag og aftal et uforpligtende møde.

Del denne side

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial