Ekstern kommunikation – få en skarp profil

Hos External Marketing bruger vi en række værktøjer til at klarlægge din virksomheds kerneværdier/-kompetencer og til at vælge den strategi, som din virksomheds kommunikation/markedsføring skal følge for at nå virksomhedens målsætning. Hvis du vil have en skarp kommunikationsprofil, skal du gøre dig klart, hvilke budskaber du vil formidle, fastsætte en retning for kommunikations- og markedsføringsindsatsen og lægge en plan for aktiviteterne. Du kan læse mere om vores værktøjer til at opbygge din kommunikation og B2B-markedsføring herunder.

De 6 Hjørnesten

De 6 Hjørnesten® er de grundlæggende elementer, der skal være på plads for at opnå struktureret, effektiv og ressourceoptimerende salg og marketing. Ved at arbejde systematisk med at sikre disse seks elementer, opnår din virksomhed en langt mere målrettet tilgang til kommunikations- og marketingindsatsen. Med en højere ROI og bedre resultater til følge. Elementerne i De 6 Hjørnesten er:

  • Målgruppesegmentering og prioritering
  • Prioritering af indsatsområder og strategi
  • Budskabskompas®
  • Visuel identitet (logo, grafisk linje, designmanual, slogan/payoff)
  • Salgsorganisering (organisation, strukturering, smartness praktik for håndtering)
  • Basis profil- og salgsværktøjer (website, profilbrochure, stationery m.m.)

Budskabskompas®

Budskabskompasset er først og fremmest et ledelsesværktøj. Det er et enkelt og yderst effektivt middel til at opnå den ønskede profil over for dine målgrupper. Kompasset udstikker og styrer den strategiske retning for virksomhedens profilering – på en nem, overskuelig og utvetydig måde. Det giver virksomhedens medarbejdere mulighed for at trække i samme retning og give enslydende signaler til markedet. På den måde bliver din virksomheds kommunikation klarere, gennemslagskraften større, og den røde tråd i salgs- og markedsføringsindsatsen sikres.

Kommunikationsgelænder

Sammen udarbejder vi et kommunikationsgelænder (kommunikationsstrategi) for din virksomheds verbale, skriftlige og grafiske kommunikation og fastlægger en retning for dine kommunikationsaktiviteter. Næste skridt er udarbejdelsen af en aktivitetsplan, der tilrettelægger, hvornår og hvorhenne du skal søsætte tiltag for at opnå din virksomheds overordnede mål.

Gratis uforpligtende møde

Hvis du kunne tænke dig at vide mere om kommunikationsplaner, aktivitetsplaner og kommunikationsstrategier eller har lyst til at få et par nye ideer til din kommunikation, så er du velkommen til kontakte os.

Læs også om …

Budskabskompas®

De 6 Hjørnesten®

Marketing Management

Direct Marketing

Email Marketing

Er du blevet nysgerrig?

Så kontakt os allerede i dag og aftal et uforpligtende møde.

Del denne side

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial