Mere end “bare” grafisk design

Visualiser dine budskaber og gør dine strategier synlige. Værdier, målsætninger og hardcore businessplaner er ikke – som mange fejlagtigt tror – modsætninger til grafisk design. Hos External Marketing er vi af den overbevisning, at det er ting, som bør gå hånd i hånd. På den måde skabes en stærk identitet.

Sammenhæng mellem budskaber, målsætninger og grafisk profil

Vi behersker det hele – både det marketingmæssige og det grafiske. Vi kan rådgive dig om, hvordan du bedst integrerer dine budskaber, profil og målsætninger i et logo, et payoff (slogan) eller et lækkert design. I forbindelse med udarbejdelse af logoer eller subbrands kan vi desuden rådgive omkring kollisionstest og varemærkeregistrering – national, globalt eller på udvalgte markeder.

Gennemgående grafisk linje i alt

For at understøtte din virksomheds profilering og branding udarbejder vi i fællesskab en designmanual, så den grafiske linje bliver tydelig i alle virksomhedens materialer og aktiviteter. Vi har stor erfaring med at udarbejde materiale som fx brevpapir, visitkort, profilbrochurer, produktbrochurer, salgsmateriale, julekort og årsberetninger, som lever op til din virksomheds grafiske profil. Vores grafiske medarbejdere, AD’ere, DTP’ere, fotografer og layoutere løser mange forskellige slags grafiske opgaver og tænker altid profilering med ind i opgaveløsningen.

Gratis uforpligtende møde

Vil du vide mere om grafisk arbejde, så kontakt os.

Læs også om …

Tekstarbejde

Projektledelse og produktionsstyring

Er du blevet nysgerrig?

Så kontakt os allerede i dag og aftal et uforpligtende møde.

Del denne side

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial