Fortæl de gode historier med kundecases

Intet er mere overbevisende end erfaringer. Derfor er de gode kundecases guld værd i salgsfasen og PR-arbejdet. Kundernes historier dokumenterer ikke bare viden og knowhow om produkter og ydelser, men giver også tryghed for, at din virksomhed er en professionel og kompetent samarbejdspartner. Og desuden kan de være med til at skabe nye behov. Derfor kan de gode kundecases ikke fortælles ofte nok!

Få hjælp til vinkling og udarbejdelse af kundecases

Vi kan hjælpe dig med at spotte og vinkle dine gode historier. Og vi har stor erfaring med rent konkret at udarbejde kundecases. Fx kan vi interviewe de relevante kontaktpersoner, skrive teksten og koordinere nødvendige godkendelser i din virksomhed og hos dine kunder. Hvis du har brug for en fotograf, så ordner vi også det.

Kundecases i pressen, online eller som film, event og webinar

Når casen er i hus, hjælper vi dig med se på, hvor og hvordan du kan bruge den. Fx på tryk, i pressen, online, på e-mail eller til produktion af en kort film. Måske er casen endda så stærk, at den kan bruges på events eller i webinarer. På den måde sikrer vi, at dine kundecases ikke er velbevarede hemmeligheder, men effektive salgsredskaber der synliggør din virksomheds kompetencer bredt på markedet.

Hvis du vil vide mere

Kontakt os for at få input til din næste kundecase.

Læs også om …

Tekstarbejde

Direct marketing

PR og kommunikation

Grafisk design

Email marketing

Events og seminarer

Webinarer

Er du blevet nysgerrig?

Så kontakt os allerede i dag og aftal et uforpligtende møde.

Del denne side

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial