Branding gennem merchandise

Få dit budskab ud gennem merchandise som kuglepenne, bolsjer, gule lapper, kalendere, paraplyer e. lign. med din virksomheds logo, slogan og webadresse påtrykt eller graveret. Eller få firmatøj i alle afskygninger til medarbejderne og dekoreret firmabilerne, så din virksomhed bliver synlig for omverdenen. Logoer på beklædning, biler og merchandise kan sagtens laves smagfuldt, så din virksomhed fremstår præsentabelt.

Giv gode firmagaver med diskret logo

Der er mange forskellige lejligheder, hvor du kan promovere din virksomhed, uden at det virker for påtrængende. Til fødselsdags- eller jubilæumsreceptioner kan du give gaver med firmalogo på, bl.a. vin- og chokoladeæsker. I forbindelse med seminarer kan deltagerne få en lille ting med hjem, fx en termokande, et slikglas eller en sjov lille gimmick. Til jul kan firmalogoet stilfuldt sættes på julekort og julegaver til dine medarbejdere og deres familier.

Strøgaver på messer så du huskes

På messer og til events giver det et godt første indtryk, at udstillerne fra dit firma har fx ens skjorter, t-shirts, jakker eller kasketter med logo. Og der skal helst være give-aways af forskellig slags, som de besøgende kan tage med hjem ud over produktinformation. Selv en lille gave kan sprede glæde og være en god reminder om din virksomhed.

Tænk i kvalitet og originalitet

Merchandise kan have meget forskellig kvalitet, så du kan med fordel overveje, hvad du vil signalere gennem kvaliteten. Og du kan også vælge at lægge vægt på originalitet, som skiller sig ud og huskes tydeligt af din kunde. Eller måske ønsker du en mere traditionel strøgave, som har stor genkendelighed og bruges næsten dagligt af dine kunder.

Få hjælp til salg, budskab og design

Vi kan hjælpe dig med at vælge, hvad der vil være det rigtige afhængig af dit firma, den aktuelle aktivitet og målgruppen. Vi ved, at markedsføring og salg er tæt forbundet og kan hjælpe din virksomheds sælgere med at bruge merchandise aktivt i salgsprocessen, med effektive salgsværktøjer og med en målrettet aktivitetsplan. Og vores tekstforfattere assisterer gerne med at formulere skarpe budskaber, og grafikerne sørger for et flot design. Faktorer der medvirker til at opbygge din virksomheds profil positivt i dine kunders bevidsthed og øge salget.

Hvis du vil vide mere

Kontakt os for mere information og inspiration .

Læs også om …

Messer

Events, seminarer og konferencer

En skarp virksomhedsprofil

Er du blevet nysgerrig?

Så kontakt os allerede i dag og aftal et uforpligtende møde.

Del denne side

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial