Prøv “No Cure, No Pay” mødebookig

Telemarketing, inklusiv mødebooking, er en effektiv markedsføringsaktivitet, men kan være utroligt ressourcekrævende. For at spare tid og opnå gode resultater kan det derfor ofte betale sig at bruge professionelle telemarketingfolk til opgaven.

Opnå succes med mødebooking

Hos External Marketing ved vi hvilke tiltag, der skal til for, at telemarketingindsatsen medfører succesfulde resultater. Med baggrund i vores brede erfaring rådgiver vi dig, når målgruppe og mål skal klarlægges. Vi udarbejder ringemanus, udfører opkaldene professionelt, fører logbog over kontakten og giver løbende briefing om resultaterne.

Du kan fokusere på salget, vi står for din mødebooking

Når vi ringer for at booke kundemøder for din virksomhed, sørger vi for at give dine sælgere relevant information forud for et kundemøde. Sælgere kan derfor fokusere på selve mødet frem for mødebookingen.

Du bestemmer om din mødebooking aktivitet skal være til en fast timepris eller ud fra vores model “No Cure, No Pay”, hvor vi erstatter eventuelt aflyste møder.

Fortæl os hvad du har brug for

Uanset om du har brug for kundeanalyser eller markedsanalyser mhp. leadgenerering, markedsscreening og pipelineopbygning eller om du har produkter, ydelser og budskaber, som du gerne vil synliggøre på markedet – via telemarketing – så kan vi tage os af det.

Mødebooking er et godt supplement eller alternativ til dine online aktiviteter, hvor du kan komme i dialog med præcis de virksomheder, du ønsker.

Uforpligtende tilbud

Få et tilbud på mødebooking, fx baseret på “No Cure, No Pay” modellen. Test om det er noget for dig. Eller overvejer I telemarketing, men har ikke de interne ressourcer, kontakt os.

Læs også om …

Kundecases

Salgsværktøjer

Salgspræsentationer

Er du blevet nysgerrig?

Så kontakt os allerede i dag og aftal et uforpligtende møde.

Del denne side

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial