PR og kommunikation:

Udnytter I jeres PR-potentiale?

PR kræver tid. Tid til at vinkle budskaberne, tid til at skrive og ikke mindst tid til at skabe kontakt til medierne. I en travl virksomhed med begrænsede ressourcer kan det være svært at prioritere opgaven og få udnyttet PR-potentialet. Vi kan hjælpe med at få dine budskaber bredt ud til dine målgrupper gennem medierne og sikre, at du får afdækket og udnyttet dit PR-potentiale optimalt.

Også stort PR-potentiale i små virksomheder

Det er ikke kun store virksomheder, der har potentiale til at få spalteplads i medierne. Mindre virksomheder kan have masser af gode og relevante historier at fortælle. Uanset din virksomheds størrelse kan vi tilbyde at planlægge og udføre PR-indsatsen for at styrke virksomhedens synlighed i medierne.

Få hjælp til at spotte den gode historie – og at skrive den

Det kan være svært selv at få øje på de gode historier. Selvom det ikke er breaking news, kan det sagtens være en god historie for fagpressen. Vi kan hjælpe med at vurdere om et emne er relevant og vinkle det, så det bliver rigtig interessant. Vi kan også interviewe og skrive historierne for dig.

Brug fagpressen som talerør

Din virksomhed kommer ofte rigtigt langt med PR for relativt få midler. Og er du først igennem redaktionens nåleøje, er det mange gange mere effektivt end annoncering. For b-t-b virksomheder er fagpressen et rigtigt godt talerør, som henvender sig til specifikke læsergrupper.

Den svære kontakt til redaktionen

Den mest benyttede metode til distribution af pressemeddelelser er en god gammeldags mail til redaktionen. Det fungerer et stykke ad vejen, men vil du gøre lidt ekstra for at få en historie bragt, kan det betale sig at bruge noget krudt på at tage kontakt til udvalgte redaktioner. Det kan vi gøre for dig. Hvis du ønsker det, kan vi også arrangere pressemøder. Derudover kan vi sørge for medieovervågning, så du kan se, hvor din pressemeddelelse er blevet bragt.

Med rette PR-værktøjskasse går det lettere

Ønsker du at arbejde med PR løbende, kan det være en fordel at etablere en ”værktøjskasse” fx bestående af en fotobank, profiltekst, medieliste og PR-plan. Det gør PR-arbejdet mindre tids- og ressourcekrævende fra gang til gang.

Få mere information

Der er mange måder at gribe PR-arbejdet an på. Valget afhænger af ambitioner og ressourcer. Kontakt os for en uforpligtende snak om dine muligheder.

Læs også om …

Direct marketing

Kundecases

Er du blevet nysgerrig?

Så kontakt os allerede i dag og aftal et uforpligtende møde.

Del denne side

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial