Salgsværktøjer til sælgerne

Salg og marketing hænger tit sammen. Derfor ser vi det som vores opgave at klæde sælgerne på til de mange forskellige situationer, som de kommer ud for i et ofte hårdt trængt marked. – At sørge for de rigtige informationer og værktøjer til at gennemføre salget.

Den vigtige dialog og opfølgning

Salg handler om at opbygge relationer. At kende beslutningstagerne og påvirke dem. At give salg en anledning til dialog med kunderne og sikre, at den er positiv og kontinuerlig med mulighed for opfølgning i et tempo, der passer ind i organisationen.

Få støtte til dine sælgere

Hos External Marketing kender vi salgsprocesserne og ved, hvad der virker i de forskellige situationer. Vi har en række værktøjer til afdækning af indsatsområder i salgsprocessen og kan på den baggrund sammensætte et mix af aktiviteter, der modsvarer dine udfordringer – enkeltvis eller som en helstøbt aktivitetsplan.

Mange muligheder for salgsoptimering

Måske er svaret på jeres salgsoptimering at fokusere på telemarketing, kundestyringssystemer, salgsmaterialer, mødebooking, salgstræning, motivation, intern markedsføring, dialog, opfølgning, seminarer, uddannelse, events eller noget helt andet.

Sæt fokus på jeres markedføring

I et stadigt mere uforudsigeligt og internationalt marked med stigende konkurrence er en vedvarende markedsføring vigtigere end nogensinde. Med outsourcing af markedsføringen opnås en effektiv og omkostningsbevidst måde at sikre vækst og bearbejdning af markedet.

Mere information

Kontakt os hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dine sælgere med markedsføringen.

Læs også om …

Mødebooking

Salgspræsentationer

Messer

Er du blevet nysgerrig?

Så kontakt os allerede i dag og aftal et uforpligtende møde.

Del denne side

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial