FleksibilitetAlternativ til en barselsvikar

Vi tilbyder et godt alternativ til ansættelse af en barselsvikar i marketing – nemlig en ekstern marketingafdeling med kompetente, erfarne folk, der tilsammen dækker hele marketing-/kommunikationspaletten. Du får derfor mange profiler og spidskompetencer til din rådighed og skal kun bruge minimal tid på oplæring og ledelse. Gennem vores samarbejdsform undgår du de begrænsninger, som der kan ligge i vikaransættelse.

En fleksibel marketingvikar i barselsperioden

External Marketing kan stille med en helt igennem fleksibel marketing-/kommunikationsfunktion under en barselsperiode i din virksomhed. Efter en introduktion til virksomhedens ånd, mål, strategier og ambitioner er vi klar til at tage fat. Vi kan træde til med kort varsel og tilbyder aflastning fra dag 1.

Samarbejde med barselsvikaren før, under og efter barsel

Barselsvikaren sørger for vidensdeling med den faste marketing-/kommunikationsmedarbejder før og efter barsel, og vi indgår gerne en samarbejdsaftale med en fleksibel barselsreturdato. Vi kan også supplere med opgaveløsning, hvis den faste marketingmedarbejder ønsker deltidsarbejde efter barslen, og vi kan træde hurtigt til ved nye behov for outsourcing.

Ingen store faste omkostninger ved en barselsvikar i marketing

Vi løser opgaverne fra eget kontor eller arbejder i virksomheden på faste dage og deltager i månedlige marketingmøder hos dig. Du slipper for at binde store faste omkostninger, fordi du kun betaler, når vi arbejder. Vores timepris er fleksibel.

Fordele for virksomheden og medarbejderne

Der er mange fordele for virksomheden og dine medarbejdere ved at bruge External Marketing som vikar inden for marketing/kommunikation før, under og efter barslen.

Læs også om …

Koncept

Kundefordele

Komplet marketingfunktion

Alternativ til fastansættelse

Samarbejdsformer

Er du blevet nysgerrig?

Så kontakt os allerede i dag og aftal et uforpligtende møde.

Del denne side

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial