FastansættelseAlternativ til fastansættelse

Vi tilbyder et godt alternativ til fastansættelse af marketing-/kommunikationspersonale – nemlig en komplet afdeling med kompetente marketing-/kommunikationsfolk. Tilsammen har vi en bred profil, der dækker hele paletten. Gennem vores samarbejdsform får du derfor mange profiler til din rådighed og undgår de begrænsninger, som kan ligge i fastansættelse.

Ingen tid på rekruttering og minimal risiko for fejlansættelse

Uanset om du søger en kommunikationsmedarbejder, marketingmedarbejder, marketingkoordinator, marketingprojektleder, marketingassistent, marketingfreelancer, marketingkonsulent, marketingrådgiver, tekstforfatter, pressemedarbejder, webmaster, CMS-programmør, fotograf, oversætter, analytiker e.lign., så har vi personale, der matcher dit behov. Du slipper altså for rekruttering, og risikoen for fejlansættelse er minimal.

Minimale opstartsudgifter og variable omkostninger

Vi fungerer som din eksterne marketing-/kommunikationsafdeling, og du får en fast kontaktperson og et team, der arbejder for dig efter behov. Vi løser opgaverne fra eget kontor eller arbejder i virksomheden på faste dage og deltager i månedlige statusmøder hos dig. Du betaler kun, når du trækker på os, så dine faste omkostninger holdes nede. Vores timepris er fleksibel.

Supplement til jeres fastansatte medarbejdere

External Marketing kan desuden fungere som et supplement til jeres faste personale og kan også hjælpe i perioder med stort arbejdspres eller under barsel. Vi løser marketing-/kommunikationsopgaver på alle niveauer og kan aflaste jer fra første dag.

Marketing og kommunikation på en ny måde – outsourcing af opgaverne

Vores kunder har valgt strategisk outsourcing af deres markedsføring og kommunikation som et alternativ til etablering eller udvidelse af en intern marketing-/kommunikationsafdeling. Vi arbejder for danske og internationale organisationer med forskelligartede markeder og målgrupper.

Fordele for virksomheden og medarbejderne

Der er mange fordele for din virksomhed og dine medarbejdere ved at bruge External Marketing som alternativ til fastansat personale inden for kommunikation og marketing.

Læs også om …

Koncept

Kundefordele

Komplet marketingfunktion

Alternativ til barselsvikar

Samarbejdsformer

Er du blevet nysgerrig?

Så kontakt os allerede i dag og aftal et uforpligtende møde.

Del denne side

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial