Fordele-large

7 markante kundefordele

Med External Marketing kan du, fra dag 1, styrke nogle af de vigtigste parametre for din virksomhed, og dermed straks opnå øget konkurrenceevne. Fordelene er mange, her de 7 mest markante.

Absolut fleksibilitet

Dit marketingbehov kan svinge fra måned til måned, fra år til år. Med External Marketing sparer du de faste omkostninger når aktivitetsniveauet er lavt, og tager presset af spidsbelastningsperioder. Du har absolut fleksibilitet, både hvad angår kapacitet og kompetencer. Hvor meget mandskab der skal til, og hvilke kompetencer de skal have. Og du betaler kun når der arbejdes.

Spidskompetencer

Rette person til rette opgave betyder kvalitet og ressourcebesparelse. Det er umuligt, eller i hvert fald omkostningstungt, at etablere en marketingafdeling med alle nødvendige kompetenceniveauer. Eller er det? Hos External Marketing har vi marketingfolk på flere niveauer og mange tilknyttede fagspecialister. Du har derfor let adgang til spidskompetencer, til stort set alle dele af marketingmixet.

Unik handlekraft

Vi er selvstartende, proaktive og gode til at få tingene til at ske. Naturligvis inden for de rammer der aftales. Qua vores faste stab og omfattende marketingnetværk, kan vi mobilisere det der skal til, for at tingene rykker. Det giver dig en unik handlekraft når idéer skal undersøges og vurderes, og planer skal realiseres.

Kontinuitet

Hos External Marketing tænker vi helhedsorienteret. Vi sørger for at de fastlagte aktiviteter hænger sammen med de overordnede strategier, og har en rød tråd. Med struktur og kontinuitet trænger dine budskaber bedre gennem støjen, og dine målgrupper rammes med skarpe skud i stedet for med spredehagl.

Inspiration, viden og værktøjer

Viden er magt. External Marketing er et rendyrket marketingmiljø med fingeren på pulsen. Vi ved, hvad der rører sig, og overvåger konstant markedet for best-pratice og nye muligheder. Denne viden deler vi gerne med dig og din organisation, så nye metoder kan vælges… hvis de er bedre.

Engagement og positiv indflydelse

Hos External Marketing oplever du et fantastisk engagement, der giver en positiv afsmittende effekt på din organisation. Sådan er vores kultur, måden vi tænker på og måden vi arbejder på. Og vi tager selv ansvar for at vedligeholde dette, og du sparer ledertid til daglig medarbejderpleje og motivation.

Gode priser

Da External Marketing varetager markedsførings- og reklameindkøb for mange virksomheder, har vi status som storkunde hos mange leverandører. Noget du som kunde nyder godt af. Bl.a. får du særrabat hos vores associerede leverandører.

I et samarbejde med External Marketing slipper du for at tænke på, hvor en opgave bedst placeres. Brief os, og vi finder en god løsning og de rigtige til opgaven. Du skal blot fokusere på slutproduktet – hvad det koster og hvilken effekt, det giver.

Læs også om …

Koncept

Komplet marketingfunktion

Alternativ til fastansættelse

Alternativ til barselsvikar

Samarbejdsformer

Er du blevet nysgerrig?

Så kontakt os allerede i dag og aftal et uforpligtende møde.

Del denne side

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial