Marketing på en ny måde

Der er klare fordele ved at fastansætte medarbejdere, og etablere sin egen interne marketing funktion. Men alle erfarne ledere kender også til ulemperne. På samme vis er der indlysende fordele og ulemper ved at hyre eksterne konsulenter og bureauer.

Det bedste fra to verdener

External Marketing har podet de to grene af ressourcer, og skabt en helt ny art af marketingsamarbejde. Et koncept, der trækker det bedste ud af to verdener, og kombinerer fordelene. Vi kalder det outsourcing-ansættelse.

I et samarbejde med os får du tilknyttet et fast team, der fungerer som dine “ansatte”. Dedikerede marketingmedarbejdere der arbejder for dig, kender dine udfordringer og værdier, og er med til at trække mod dine mål og visioner. Samtidigt får du en yderst fleksibel kapacitet og let adgang til mange spidskompetencer. Men du sparer ledertid til medarbejderpleje og -udvikling, og fjerner de faste omkostninger.

For nogen er outsourcing en ledelsesfilosofi og et strategisk valg om hvordan virksomheden skal opbygges og drives. For andre drejer det sig om at sikre nytænkning og fremdrift. Andre igen bruger outsourcing som et praktisk og effektivt middel til at få løst konkrete opgaver, når egne ressourcer ikke slår til.

Uanset hvilken kategori du tilhører, vil External Marketing og vores særlige samarbejdsform tilføre handlekraft og dynamik, og med dygtighed, professionalisme og forretningsforståelse, være en betydende faktor i at styrke din virksomheds markedsposition og øge dens markedsværdi.

Den eksterne marketingafdeling

External Marketing er en ny måde at tænke marketing. En effektiv genvej til at etablere eller fuldende sin marketingfunktion for opnåelse af absolut fleksibilitet, bedre udnyttelse af ressourcer, og knivskarp fokus på egne kernekompetencer.

Konceptet er enkelt

Skabt til den moderne leder med ansvar for salg, marketing eller kommunikation. Vi fungerer som din eksterne marketingafdeling, der altid er tilpasset den kapacitet og de kompetencer du har brug for. Du kan placere hele din markedsføring hos os, eller bruge os som et stærkt supplement til den interne marketingfunktion.

Filosofien er klar

Du slipper for at binde store faste omkostninger, men har alligevel en komplet marketingafdeling til rådighed, klar i beredskab. Motiverede og dedikerede marketingmedarbejdere på flere niveauer, og en bred vifte af markedets dygtigste specialister til udførende discipliner. Ressourcer du kun betaler for, når der trækkes på dem.

Samarbejdsformen, der er en videreudvikling af traditionel outsourcing, er ideel til ambitiøse vækstvirksomheder, som ønsker at give sig selv en markant konkurrencefordel.

Læs også om …

Kundefordele

Komplet marketingfunktion

Alternativ til fastansættelse

Alternativ til barselsvikar

Samarbejdsformer

Er du blevet nysgerrig?

Så kontakt os allerede i dag og aftal et uforpligtende møde.

Del denne side

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial