Email marketing – hold dine kunder og leads varme og engagerede

Email marketing er muligvis ikke nyeste og frækkeste dreng i klassen, men det kan stadig noget, som andre medier ikke kan, når det kommer til at holde din kunder og leads varme og engagerede

De rigtige budskaber på de rigtige tidspunkter

Med email marketing kan du levere de rigtige budskaber på det rigtige tidspunkt, nøje afstemt i forhold til hvor hver enkelt kunde eller lead er på ”rejsen”, og skubbe dem videre i salgstragten. I modsætning til de sociale medier, leveres emails direkte til modtagerens indbakke, hvor og når vedkommende er mest modtagelig – ikke i en lind strøm af ”støj” fra en uendelig news feed.

Kontinuerlig attention med et minimum af arbejde

Email marketing er nemt at måle og analysere. Du får hurtigt et klart billede af, hvad der trigger dine kunder, og gør det muligt for dig at målrette kommunikationen. Kombineret med email automation kan du nemt levere det, dine modtagere interesserer sig for og sikre kontinuitet i kommunikationen, så du altid er top of mind med et minimum af investeret tid. Brug det til at fortælle om alt fra trends, produkter, ydelser, events, tilbud, demo’er og meget mere.

Få hjælp til at sætte email marketing i system

Hos External Marketing kan vi hjælpe dig med processen. Fra analyser af marked og behov og definering af strategien til at klargøre og håndtere det praktiske set up. Kontakt os for en snak om dine muligheder.

Læs også om …

Tekster

Ekstern kommunikation

Er du blevet nysgerrig?

Så kontakt os allerede i dag og aftal et uforpligtende møde.

Del denne side

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial