Nyhedsbreve – inspirer og informer dine kunder

Nyhedsbreve giver din virksomhed en proaktiv kommunikationskanal til dine kunder. Husker du, hvem der er vigtigst for din forretning? Kunder, der allerede har købt og dermed har et kendskab til din virksomhed, kan være en vigtig kilde til mer- og krydssalg. Det er ofte både nemmere og billigere at påvirke eksisterende kunder.

Fortæl de gode historier

Gennem nyhedsbrevet kan du løbende informere dine kunderne med relevante nyheder fra din virksomhed. Fx succeshistorier, produktnyheder, nye ydelser, case stories, miljøtiltag, tips, konkurrencer, trends, undersøgelser osv. Den generelle branding understøttes, og samtidig kan nyhedsbrevet være med til at skabe øget dynamik og trafik på dit website.

Udsendelse af nyhedsbreve

Der er mange delopgaver, når et nyhedsbrev skal opstartes, udarbejdes og udsendes. Vi hjælper dig med alle faserne i forløbet.

Inden udsendelse af et nyhedsbrev er det lovpligtigt at indhente skriftlig tilladelse fra modtagerne (GDPR). Det kan godt være en langsommelig proces, men vi er specialister i, hvordan du opbygger et publikum og hvilke oplysninger, der er nødvendige at få.

Relevante og interessante tekster

Vores tekstforfattere og journalister kan hjælpe med at skrive relevante og interessante artikler. Vi sørger for, at nyhedsbrevets indhold og udseende er professionelt og profilerer din virksomhed positivt.

Tracking af udsendelsen

Med tracking bliver du klogere på dine kunders interesser. Den viden kan du bruge til at afdække mulige leads til dine sælgere og til efterfølgende at lave specifikke og målrettede emneudsendelser, der optimerer responsen.

Hvis du vil vide mere

Kontakt os og hør hvordan du får sendt et nyhedsbrev til dine kunder med et minimum af arbejde.

Læs også om …

Tekstarbejde

Kundecases

Grafisk design

Er du blevet nysgerrig?

Så kontakt os allerede i dag og aftal et uforpligtende møde.

Del denne side

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial