Få succes med sociale medier

Som virksomhed er der mange muligheder og måder at anvende de sociale medier – og det kan godt gøre det svært og uoverskueligt at opnå den ønskede effekt.

Læg en SoMe-strategi og nå jeres mål

Vil I have succes med sociale medier, så stop op og gør jer nogle tanker om, hvorfor og hvor I skal være, samt hvad I vil opnå og kan bidrage med.

Med andre ord, brug lidt krudt på at lave en SoMe-strategi for jeres tilstedeværelse. Med klart definerede mål og målgrupper, bliver det mere overskueligt og nemmere at fastlægge stil og relevante typer af indhold.

Hav en plan og undgå anarki

Selvom mange vil mene, at det er naturligt og intuitivt at være aktiv på de sociale medier, kræver det alligevel lidt mere at være til stede som virksomhed: Processer for hvordan der genereres indhold, en klar ansvarsfordeling og plan for hvem der står for hvad, samt systematisk opfølgning og evaluering. Ellers sker der nemt det, at kilderne enten hurtigt tørrer ud eller det bliver ’det vilde vesten’.

Få hjælp til at komme i gang

Hos External Marketing kan vi hjælpe jer med at komme i gang med strategi og planlægning. Og har I ikke selv ressourcer (nok) til føre SoMe-planerne ud i livet, kan vi også hjælpe jer med struktur og praktik.

Kontakt os for en uforpligtende snak.

Er du blevet nysgerrig?

Så kontakt os allerede i dag og aftal et uforpligtende møde.

Del denne side

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial