Er I aktive på nettet?

Websitet er det oplagte sted at starte din virksomheds kommunikation og markedsføring. Men i alt for mange virksomheder er netop websitet den dårlige samvittighed, der skulle have været opdateret for længe siden. I andre tilfælde er det alt for besværligt, fordi siden er opbygget i et udynamisk og gammeldags websystem (CMS).

Hjælp til udvikling og opdatering af dit website

Hos External Marketing kan du hente hjælp. Hvad enten du har brug for nogen til løbende at holde websitet opdateret eller ønsker at udvikle et nyt. Vi har erfaring med alle faserne. Fra behovsanalyse, kravspecifikation og valg af CMS-system til udarbejdelse af webstrategi, struktur og navigation. Vi kan også stå for tekstudarbejdelse, layout og programmering. Når siden er klar til brug efter test og godkendelse, assisterer vi også gerne med vedligeholdelse og udbygning.

Få rådgivning om online markedsføring

I udarbejdelsen og den løbende opdatering af din virksomheds website kan vi indtænke søgemaskineoptimering (SEO). Både teknisk og tekstmæssigt. Og vi kan rådgive dig om online markedsføring. Sammen med dig kan vi udvælge tiltag og medier for at øge din synlighed på internettet, skaffe relevante besøgende til dit website og øge salget.

Få yderligere information

Hvis du ønsker at udskifte, opdatere eller optimere din virksomheds website, er du velkommen til at kontakte os.

 

Læs også om …

SEO

Adwords

Er du blevet nysgerrig?

Så kontakt os allerede i dag og aftal et uforpligtende møde.