Brug for et nyt website?

Kernen i de fleste virksomhedens kommunikation og markedsføring er deres website. Det er det første sted potentielle kunder søger information, men også stedet hvor al content til den øvrige digitale markedsføring findes – hvor indholdet til dine aktiviteter på de sociale medier, email marketing og SEM osv. findes. Derfor er det ufattelig vigtigt at have et godt og pålideligt website.

Men selv i vores digitale tidsalder er websitet for mange virksomheder den dårlige samvittighed, som skulle have været opdateret – eller måske udskiftet – for længe siden.

Hjælp til udvikling og opdatering af dit website

Hos External Marketing kan du hente hjælp. Hvad enten du ønsker at udviklet et nyt website, eller har brug for nogen til løbende at holde det eksisterende opdateret. Vi har erfaring med alle faserne. Fra behovsanalyse, kravspecifikation og valg af CMS-system til udarbejdelse af webstrategi, struktur og navigation. Vi kan også stå for produktion af relevant content, layout og programmering. Når siden er klar til brug efter test og godkendelse, kan vi også hjælpe med vedligehold og videreudvikling.

Rådgivning og hjælp til online markedsføring

I udarbejdelsen og den løbende opdatering af din virksomheds website kan vi rådgive dig om online markedsføring. Sammen med dig kan vi udvælge tiltag, der øger din synlighed og skaffer relevante besøgende til dit website og andre digitale platforme og øge salget.

Få yderligere information

Hvis du ønsker at udskifte, opdatere eller optimere din virksomheds website, er du velkommen til at kontakte os.

Læs også om …

SEO

Google Ads

Er du blevet nysgerrig?

Så kontakt os allerede i dag og aftal et uforpligtende møde.

Del denne side

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial