Webinarer: Nem og effektiv direkte kontakt med dine kunder og leads

Webinarer er en nem og effektiv måde til at have direkte kontakt med dine målgrupper. Det er ideelt redskab til at drive attention til dine ydelser og produkter, uden at hverken dine kunder eller du skal afsætte masser af tid til at møde personlig op på et givent sted.

Plej geografisk spredte kontakter via webinarer

Med webinaret har du stort set de samme fordele og muligheder for at interagere med kunder og leads som på et seminar. Men i modsætning til seminaret er webinaret ideelt til at pleje geografisk meget spredte kontakter – og det til et minimum af omkostninger.

Positionér din organisation og ydelser

Brug det til at positionere din knowhow, organisation og ydelser i markedet. Del fx din viden inden for et fagligt emne og trends i din branche, eller fortæl, undervis og lav online demoer af dine produkter. Mulighederne er mange og afhænger kun af dine målsætninger og dit marked.

Usikker på hvordan? Lad os hjælpe

Hos External Marketing kan vi hjælpe dig i hele processen – før, under og efter. Fra valg af webinarplatform, forberedelse af indhold og markedsføring via de rette kanaler, til praktisk gennemførsel og opfølgning.

Kontakt os for en snak om dine muligheder.

Er du blevet nysgerrig?

Så kontakt os allerede i dag og aftal et uforpligtende møde.

Del denne side

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial